PROJEKT

Kulladal – Kök på riktigt

Vi har under ett par år nu hjälpt kökstillverkaren Kulladal med slutmålning av de fantastiska kök som de levererar. Köken är specialdesignade för varje kund, byggda i gedigna, traditionella material, och monteras hos kund grundmålade. Efter montering får vi i uppdrag att slutstryka köken med linoljefärg från Ottosson.

Hittills har vi målat drygt 50 kök i Stockholmsregionen men också hjälpt till med kontakter runt om i Norden.

Kulladal bygger kök i tre stilar: Sekelskifteskök, Shakerkök och nu även funkiskök. Går du i kökstankar eller bara vill se grymt hantverk och fina köksmiljöer rekommenderar jag ett besök på deras hemsida www.kulladal.com eller följa dem på Instagram.

Beställare: Kulladal Kitchens │ Foto: Lisa Wikstrand

Dela Detta Inlägg Med Andra

mer att läsa

Liknande Inlägg