mer om företaget

Här Finns Svaren

Nedan hittar du de vanliga frågor som vi får om företaget och sådant som vi tror kan vara av intresse när du letar efter en pålitlig målningsentreprenör. Om du inte hittar svaret på just din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss!

Allmänt

Nej, vi målar inte enbart med linoljefärg och andra traditionella färgtyper utan även med moderna färger. Det är projektet som styr vilka produkter vi använder.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av målningsuppdrag!

Vi är redo att hjälpa dig med alla typer av målningsuppdrag. Vår expertis sträcker sig från kulturmålning och bevarande av äldre byggnader och miljöer till moderna projekt.

Vi utför både utvändiga och invändiga renoveringar, nyproduktionsmålning, fönsterrenoveringar, dekorationsmålning och epoximålning. Oavsett vilken typ av projekt du behöver hjälp med, har vi kompetensen och erfarenheten för att utföra det på bästa sätt.

Om vi inte har möjlighet att själva hjälpa dig med ett specifikt uppdrag, har vi ett omfattande kontaktnät av professionella hantverkare som vi kan förlita oss på. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga lösningen och samarbetar nära med vårt nätverk för att säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Vår styrka ligger i vårt team av elva skickliga och dedikerade målare. Många av oss har varit en del av företaget i över tjugo år, vilket ger oss en oöverträffad kunskap och erfarenhet av de olika miljöer vi arbetar i.

Denna långa anställningstid är ett tydligt bevis på vårt engagemang och vår förmåga att leverera pålitliga resultat. Vi har utvecklat en gedigen förståelse för olika projekt och en expertis som bygger på årtionden av praktisk erfarenhet.

Linoljemålarna i Sigtuna AB är ett helägt dotterbolag till Rosersbergs Byggnads AB. VD för företaget är Tommy Smeds och till sin hjälp har han målarmästare Klas Löfberg.

Anställning

Vi vill gärna växa och söker alltid efter kompetent personal att komplettera vårt härliga gäng med. För att vara kvalificerad skall du vara utbildad målare, kunna svenska i tal och skrift och helst ha B-körkort.

Välkommen med din spontanansökan!

Vi har historiskt utbildat många lärlingar på Linoljemålarna men har just nu inga öppningar för lärlingar eller skolpraktikanter.

Nej, vi tar inte emot sommarjobbare. Vi anser att det är en för stor säkerhetsrisk för minderåriga att vistas på byggarbetsplatser.

Ja, vi är genom vårt medlemskap i Måleriföretagen även knuten till Målarna och följer gällande kollektivavtal.

Entreprenader

Som ett mindre måleriföretag har vi beslutat att avsluta vår tidigare certifiering, tidigare känd som BF9K och numera BKMA. Trots detta har vi valt att fortsätta att bedriva vår verksamhet i enlighet med de etablerade rutinerna. Idag kan vi stolt säga att vi har en väl fungerande KMA (Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö)-verksamhet i företaget.

Oavsett om det handlar om små servicemålningar eller stora målningsentreprenader, kan du lita på oss. Vi är erfarna i att agera både som underentreprenörer och som huvudentreprenörer.

Vi välkomnar din förfrågan och ser fram emot att höra från dig. Kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till info@linoljemalarna.se, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att diskutera dina målningsbehov och erbjuda vårt kunnande och professionella service.

Vi har ramavtal med flera större aktörer, främst med Statens fastighetsverk på områden Kungliga slott och Ulriksdal.

Ja, vi är väl försäkrade genom Länsförsäkringar.

Konsument

Ja, alla är välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Ofta är vi hårt bokade och har lång framförhållning i våra projekt, så vi kanske inte kan hjälpa dig direkt.

Målningstjänster kan var ROT-avdragsgrundande. Man behöver ha lite koll på vad som omfattas och var arbetet utförs. Vi är vana att hantera ROT-fakturering.

Vi förstår att målning med linoljefärg inte är något som alla har erfarenhet av, och det kan ibland bli fel. Vi finns här för att hjälpa till att korrigera eventuella misstag och göra saker rätt. Dock utför vi inte själva besiktningar. Vårt fokus ligger på att erbjuda vår expertis och stöd för att säkerställa att ditt målningsprojekt blir framgångsrikt och av hög kvalitet.

Mer nyfiken på oss?

Läs Våra Senaste Inlägg