Om oss

Tommy Smeds, VD och Karl-Erik Smeds, grundare och delägare.

Linoljemålarna är ett företag som andas trygghet och stabilitet och vi garanterar våra kunder och anställda just detta. Med väl beprövade målningsmetoder förvaltar vi delar av den stora kulturskatt som finns i vår stolta byggnadstradition.

Företaget drivs av Tommy Smeds (VD) och Klas Löfberg (Målaremästare) tillsammans med fjorton hantverkare och vi verkar i Mälardalsregionen.

Vår specialitet är målning med linoljefärg men vi utför naturligtvis även entreprenader med moderna färgtyper och arbetsmetoder och våra beställare är till största delen företag, BRF eller statliga organisationer. Vi utför även ett mindre antal projekt till privatpersoner per år och hanterar naturligtvis allting kring ROT-fakturering.

Vi är certifierade enligt BF9K – byggbranschens KMA-system, vilket motsvarar kraven i en ISO-certificering. Detta hjälper oss med hanteringen av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor samt är grunden för hela vår verksamhet.

Medlemskapet i Måleriföretagen bidrar till tryggheten i våra projekt då vi naturligtvis följer Nöjd Kund Garantin vid konsumententreprenader.

Linoljemålarna är ett helägt dotterbolag till Rosersbergs Byggnads AB.

Välkommen med Er förfrågan när Ni eftersträvar kvalitet och ett gediget hantverkskunnande.